Servicii si Produse

Cerere Oferta

Va rugam sa complectati formularul de mai jos si va vom transmite o oferta personalizata.

Winter Garden - Milano Designs

Winter Garden este o constructie realizata din aluminiu si sticla. Se poate considera si o extesie a casei. Winter Garden poate fi un loc de recreatie, relaxare, poate fi locul unde se poate servi cafeaua sau lua masa impreuna cu familia sau prietenii.

Winter garden isi are conceputul din Anglia, si a devenit popular in secolul al 18-lea ca o extensie a caselor de lux a nobililor din Europa, unde acestia isi expuneau plante exotice, ulterior dezvoltandu-se in spatii de recreatie.

Sistemul de acoperire pentru wintergarden-uri satisface aceste caracteristici intr-un mod elegant imbinat cu lumina si izolarea termica optima. Aspectul subtire al profilelor realizeaza dorinta de a obtine cat mai multa lumina in gradina de iarna. Wintergarden (Conservatory) sau Wintergarten este o gradina de iarna izolata prin prisma profilelor cu bariera termica si a geamului termoizolant cu doua sau trei sticle. In aceast wintergarden se poate locuii si pe sezonul rece. Este un loc unde familia impreuna cu cei dragi pot savura peisajul din jur, în timp ce stau la adăpost, departe de condițiile meteorologice nefavorabile, cum ar fi ploaie și vânt.

Portofoliu - Winter Garden