Servicii si Produse

Cerere Oferta

Va rugam sa complectati formularul de mai jos si va vom transmite o oferta personalizata.

Pergola - Milano Designs

Sistemul Pergola, este un sistem durabil, care functioneaza cu un sistem special de tensionare si poate fi utilizat in toate conditiile meteorologice. Are o viata lunga si se poate adapta oricarui loc. Pergola poate fi utilizata cu usurinta in toate anotimpurile in aer liber, la cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

Sistemul Pergola Acoperiş Retractabile , este un sistem durabil, care functioneaza cu un sistem special de tensionare si poate fi utilizat in toate conditiile meteorologice. Are o viata lunga si se poate adapta oricarui loc. Pergola Acoperiş Retractabile poate fi utilizata cu usurinta in toate anotimpurile in aer liber, la cafenele si restaurante, cat si in gradinile si terasele caselor.

Datorita tesaturii sale cu trei straturi, Pergola Acoperiş Retractabile protejeaza de caldura si razele nocive ale soarelui vara, cat si de ploaie, iar iarna de conditiile meteorologice nefavorabile, aceasta rezista la un strat de zapada de aproximativ 10-15 cm.  Sistemul este silentios si nu necesita intretinere.

Pergola  Acoperiş Retractabile este foarte practica, deoarece deschiderea si inchiderea se face controlat din telecomanda.

Pergola  Acoperiş Retractabile poate fi inchisa complet prin aplicarea diferitelor sisteme de inchidere. Astfel, locul devine complet deschis vara cand este foarte cald, si iarna complet inchis cand este frig. Acest sistem ofera 4 sezoane pentru a te bucura de aer liber.

Membrana 100% impermeabila este disponibila intr-o gama de culori atat transparente, cat si opace marca SIOEN (BELGIA). Greutate 850gr/m2

Motorizarea electrica controlata prin telecomanda este asigurata, utilizand tehnologie europeana, printr-un motor personalizat cu actionare directa. Motorul are garantie 5 ani.

DATE TEHNICE

 

Profil cu deschidere de pana la 5m.

 

Profilul  cu deschidere de pana la 5m  este de 140mm x 70mm.

Greutatea este de 3300 gr/m. Materia prima din care este

confectionat profilul  este Aluminiu.

Este posibila alegerea oricarei culori din paletarul RAL

Vopseaua este cu camp electrostatic.

Profil cu deschidere intre 5m -7m.

 

Profilul  cu deschidere de pana la 6m  este de 140mm x 100mm.

Greutatea este de 6250 gr/m. Materia prima din care este

confectionat profilul  este Aluminiu. Este posibila alegerea oricarei culori din paletarul RAL. Vopseaua este cu camp electrostatic.

Profil cu deschidere intre 7m -10m.

 

Profilul  cu deschidere de pana la 6m  este de 160mm x 125mm.

Greutatea este de 7850 gr/m. Materia prima din care este

confectionat profilul  este Aluminiu.

Este posibila alegerea oricarei culori din paletarul RAL

Vopseaua este cu camp electrostatic.

Jgeab de ploaie

 

Apa colectata de la ploaie se scurge prin intermediul acestui

Jgheab, care este montat in fata structurii.

Profilul Structura frontala

 

Structura frontala este de 100mm x 100mm.

Acest profil are greutatea de 3650 gr/m.

Materia prima din care este confectionat  profilul este aluminiu. Este montat pe partea inferioara a profilului jgheabului de ploaie si permite evacuarea apei.

Portofoliu Pergola

Video Pergola