Servicii si Produse

Cerere Oferta

Va rugam sa complectati formularul de mai jos si va vom transmite o oferta personalizata.

Pergola - Milano Designs

Sistemul de pergole retractabile poate inchide orice tip de deschidere si va ofera protectie solara si meteorologica. Astfel, chiar si in timpul lunilor de iarna, va puteti bucura de gradina sau terasa dumneavoastra, ca si cum ar fi in aer liber dar neafectat de frig.

Sistemul de pergole retractabile ofera o acoperire eleganta care permite zonelor din spatiile exterioare sa reziste chiar si in conditii de ploaie, grindina sau soare foarte puternic.

Sistemul este fabricat utilizand un grad inalt de aluminiu extrudat, profilul fiind finisat cu vopsire in camp electrostatic care ofera performanta superioara in ceea ce priveste elementele aplicate pe exterior. Latimile pot fi personalizate in functie de cerintele clientului.

Membrana 100% impermeabila este disponibila intr-o gama de culori atat transparente, cat si opace marca SIOEN (BELGIA). Greutate 850gr/m2 Sistemul de pergole retractabile rezista la 15 cm zapada si 85 km/h vant. Motorizarea electrica controlata prin telecomanda este asigurata, utilizand tehnologie europeana, printr-un motor personalizat cu actionare directa. Motorul are garantie 5 ani.

Portofoliu Pergola

Video Pergola