Servicii si Produse

Cerere Oferta

Va rugam sa complectati formularul de mai jos si va vom transmite o oferta personalizata.

Membrana Tensionata - Milano Designs

Membrana Textila: este un material de constructii care joaca rol atat de preluare a incarcaturii, de rezistenta, cat si de invelire, care, spre deosebire de elementele din beton armat NU se muleaza in functie de presiunea exercitata, ci in functie de forta de precomprimare generata de forta asimetrica de tractiune.

Forta de precomprimare este strans legata de forma si design-ul constructiei, a carei valoare se obtine dupa calculul static. Aceasta membrana poate fi utilizata la constructia de umbrare, stadioane, amfiteatre, parcari auto, piete, saloane de expozitie, diferite parcuri si spatii de recreere, baldachine.

Membrana tensionata din PVC, este un material de invelire a constructiilor, fiind reprezentata de un soi de panza speciala obtinuta prin incrucisarea fibrelor (imbinarea polyesterului) care preiau de fapt incarcatura.

Fibrele pot fi acoperite cu diferite solutii chimice cu rol de a asigura atat protectie impotriva factorilor externi cat si pentru hidro/fonoizolatie PVC (PolyVinylChloride). Peste aceste invelisuri care detin foarte putini aditivi de rezistenta pot fi aplicate invelisuri suplimentare care sa-i asigure atat calitati de autocuratare, cat si de protectie la raze ultraviolet sau alti factori externi Pvdf, TiO2 (dioxid de titan), Fluotop, TX sunt materiale care nu contin fibre, dar prezinta niste orificii (mesh) cu modificari plastice

Cat priveste membranele Ptfe (PolyTetraFluoroEthylene) fibra de sticla impletitata se acopera cu Teflon. Spre deosebire de membranele din PVC, sunt mult mai rezistente, iar auto curatarea si rezistenta la foc clasa B1, sunt standard. Exista deasemenea si material Ptfe Mesh obtinute prin incrucisarea discontinua a firelor din fibra de sticla.

Portofoliu - Membrana Tensionata