Servicii si Produse

Cerere Oferta

Va rugam sa complectati formularul de mai jos si va vom transmite o oferta personalizata.

Incalzitoare radiante - Milano Designs

Incalzitoare radiante cu gaz

Panourile radiante ceramice unesc toate avantajele incalzirii radiante cu posibilitatea transmiterii caldurii de la mari inaltimi . Incalzeste suprafetele creand o stare de confort termic, nu antreneaza miscare aerul, evita circulatia prafului si stratificarea aerului sub acoperis.

Sistemul de automatizare prevazut pentru acest tip de incalzire se autoregleaza in functie de bilantul termic al ambientului si puterea arzatorului, mentinand constanta temperatura interioara a aerului. Panourile radiante ceramice au un randament al arderii mai bun, care poate ajunge pana la 99%, insa gazele arse sunt evacuate direct in incinta si nu evacuate in exterior ca la tuburi radiante.

Au puteri intre 25 – 45 kW, insa exista posibilitatea reglajului manual prin intermediul unui potentiometru (la varianta panourilor manuale) sau reglajului automat prin intermediul panourilor de comanda

AVANTAJE

 • Caldura confortabila imediata, panourile atingand capacitatea maxima la mai putin de 10 minute de la pornire.
 • Panourile radiante ceramice sunt echipamente destinate incalzirii cladirilor cu inaltimi mari. Datorita modului de transmitere a caldurii, respectiv prin radiatie, temperatura dorita in zona de lucru este obtinuta rapid. In acest fel va bucurati de caldura si in plus se obtin si importante economii energetice.
 • Caldura va fi redirectionata spre locurile dorite, nefiind necesara incalzirea zonelor neproductive, aducand dupa sine economii importante. Radiatia ceramica incalzeste corpurile din raza de actiune si nu aerul ambiant. Aerul este incalzit indirect, prin cedarea energiei termice de catre corpurile radiate.
 • Lipsa curentilor de aer si a zgomotului de funtionare. Prin deschiderea unei usi sau exhaustare nu se pierde toata caldura deoarece radiatia nu se pierde ca aerul incalzit prin alte metode de incalzire.
 • Cel mai important avantaj al acestui tip de incalzire sunt: economia energetica si costurile de intretinere aproape inexistente. Exista posibilitati de incalzire partiala, de alegere a temperaturilor potrivit zonei, de programare a orelor de functionare.
 • Datorita suportului special confectionat, se poate regla unghiul sub care panoul emite undele radiante catre sol.

Incalzitoare radiante cu infrarosu

5 TREPTE - INOX

Tuburile radiante lucreaza in acelasi mod ca si soarele, caldura radianta incalzeste toate obiectele solide si suprafetele prin intermediul undelor electromagnetice.

Find montate deasupra, incalzitoarele prin infrarosu produc caldura care este indreptata in jos la un nivel scazut de un reflector.

Incalzirea prin infrarosu este o solutie extrem de economica in terase externe, spatii inalte si domeniul industrial.

 • Sistem prin radiatie
 • Stratificare redusa a caldurii
 • Dispersii diminuate ale caldurii
 • Functionare individuala a aparatelor
 • Confort optim si costuri de functionare reduse
 • Solutii la probleme de poluare
 • Module radiante tub dublu, un singur arzator

Incalzitoare radiante tip ceramic

Panourile radiante ceramice, unesc toate avantajele incalzirii radiante cu posibilitatea transmiterii caldurii de la mari inaltimi (pana la 10m). Incalzeste suprafetele creand o stare de confort termic, nu antreneaza in miscare aerul, evita circulatia prafului si stratificarea aerului sub acoperis.

Sistemul de automatizare prevazut pentru acest tip de incalzire autoregleaza in functie de bilantul termic al ambientului puterea arzatorului, mentinand constanta temperatura interioara a aerului. Panourile radiante ceramice au un randament al arderii mai bun, care poate ajunge pana la 99%.

Au puteri cuprinse intre 25 – 45 kW.